Страницы

20 листопада 2019 р.

Районний семінар вчителів географії


   20 листопада 2019 року на базі Покровського ЗЗСО І-ІІ ступенів-філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено районний семінар вчителів географії на тему: «Особливості формування в учнів предметно-географічних компетентностей в умовах реалізації змістовних ліній Концепції Нової української школи».







   Семінар розпочався з привітання гостей завідувачем філії Ларіоновою С.О. та учнями  школи. Після ознайомлення з планом проведення семінару методистом ІРМЦ відділу освіти, молоді та спорту Грузіною Л.О., завідувач філії презентувала заклад освіти, показавши досягнення та надбання вчителів, окресливши основні напрямки роботи педагогічного колективу. Вчитель географії Москаленко Р.С. поділився досвідом роботи, представивши учасникам семінару е-портфоліо.
    З метою оцінки процесу викладання та навчання учасники семінару відвідали урок географії у 7 класі з теми «Населення і політична карта Африки». Представлений урок був цікавий, змістовний, насичений різними методами і формами роботи, з використанням додаткової літератури, доповнений  комп’ютерною презентацією. Відкритий  урок ще раз засвідчив, що  сучасні  технології  навчання  сприяють ефективному  засвоєнню навчальних  тем, заохочують  до  вивчення  предмета,  викликають зацікавлення ним.
        Також вчителі географії стали активними учасниками майстер-класу з виготовлення інтерактивної папки (лепбук) на тему «Африка».
     Закінчилася творча зустріч колег-географів обговоренням побаченого, обміном думками з проблеми семінару.

Немає коментарів:

Дописати коментар