Страницы

5 лютого 2020 р.

Декада педагогічної творчості «Використання інтерактивних технологій у освітньому процесі початкової школи як засобу соціалізації особистості»



З метою вдосконалення методичної роботи і посилення її впливу на зростання творчого потенціалу кожного вчителя в закладі освіти було проведено декаду педагогічної майстерності вчителів початкових класів. Адміністрацією було вивчено питання реалізації компетентнісного підходу до формування математичних навичок здобувачів освіти початкових класів.
Вчителі Заярнюк Ю.П. (1 клас), Демідова Л.В. (2 клас), Василенко В.В. (3 клас), Сорока М.М. (4 клас) провели відкриті уроки з математики, під час яких демонстрували різноманітні форми, методи та прийоми навчальної роботи, які сприяли оптимізації навчального процесу.
Проведення декади педагогічної майстерності дає змогу підтримувати все нове, передове, що народжується в діяльності педагогічних колективів, сприяє впровадженню в роботу школи прогресивних форм і методів навчання, вдосконаленню професійної компетентності вчителів.



Немає коментарів:

Дописати коментар