Страницы

8 вересня 2020 р.

Тиждень БЖД на тему: " Світлофор нам всім моргає, до порядку закликає"

Традиційно в перший Тижденя БЖД, цього осіннього привітного дня, подвір'я школи покривається малюнками з правил дорожнього руху.По-справжньому дружня атмосфера, спільна ідея об’єднали майданчики для малювання. Юні художники знайомилися, висловлювали своє бачення та розуміння теми . Учні 8 класу намалювали  безпечне місце переходу школярів.


В шостому класі було проведено бесіду з БЖ «Безпека на дорогах. Дорожні знаки, їх призначення». Діти завчасно були поділені на групи. Кожна опрацювала свій вид дорожніх знаків та приготувала коротеньку розповідь і малюнки про них. Порушена тема для шестикласників була не зовсім новою (ознайомлення з правилами дорожнього руху в попередніх класах, особистий досвід, коли батьки володіють транспортними засобами й обговорюють дорожні знаки), тому активно долучились до обговорення. Позитивна атмосфера на заході сприяла вдосконаленню знань, вмінь та навичок організації дорожнього руху пішохода.


Під час проведення виховної години, учні 8 класу презентували власноруч виготовлений макет населеного пункту та пішоходних переходів.

9 вересня в рамках тижня дорожнього руху учні 6 класу переглянули мультфільми про правила поведінки пішоходів: "Зай Чик" та "Робік про дорожній рух". А потім із задоволенням обговорили дії головних героїв: визначили правильні дії та вказали на помилки, допущені під час руху.
Учні 2 класу  вивчали правила дорожнього руху та познайомилися з правилами переходу через дорогу.



Конкурс малюнків

«Світлофор наш помічник»

2 клас

Щоб не трапилось біди – слухай ти його завжди!Щоб не трапилось біди – слухай ти його завжди!

Вікторина знавців правил дорожнього руху в 5 класі :

«Мій друг – дорожній рух»
В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 4 класі було проведено написання диктанту «Дорожня грамота». Метою написання диктанту було  повторення  правил безпечної поведінки на вулицях і дорогах, а також профілактика ДТП. 

7 вересня  під час проведення тижня знань правил дорожнього руху у 4 класі відбулася виховна година «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай». Захід розпочався з історії виникнення правил дорожнього руху, далі учні відповідали на питання, що являє собою сучасна дорога, який рух прийнятий в Україні, переглянули презентацію «Дорожня грамота», відгадували загадки про дорожній рух.

Аплікація Світлофор 1 клас










Немає коментарів:

Дописати коментар