Страницы

23 квітня 2021 р.

 

22 квітня  відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.

День коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево


Отож, і учні
3 класу Покровського ЗЗСО І – ІІ ст.  взяли участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі.

Провели дослідження « Скільки сміття утилізує моя родина за тиждень» і на основі спостережень склали діаграму « Сміття».

Провели акцію " Збережемо красу природи "

Переглянули відео « День Землі». Обговорюючи побачене прийшли до висновку: Давайте берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі і вона у наших руках! 











Немає коментарів:

Дописати коментар