Страницы

2 червня 2024 р.

Участь учнів 5 класу у виховних заходах (травень)

 Не зважаючи на значну кількість повітряних тривог, учні 5 класу активно долучалися до позакласних заходів, які організовано та проведено з метою підбадьорення та налаштування на навчання із позитивом.

1. Протягом тижня (29.04. - 03. 05.) «випікали» паску (пригадували традиції Великодня). Мегарозфарбовування дало дітям більше простору для творчості та вираження своїх почуттів і уявлень. Також сприяло комунікації та спільному розв'язанню завдань. Ще такий вид роботи для дітей став одним із способів психологічного розвантаження.

2. Челендж «День без рюкзака». У сумці для ноутбука, різних видах жіночих сумок, пакеті, еко-торбинці, і, навіть, у ящику принесли підручники, зошити , пенали та інші необхідні для навчання речі учні нашого класу!

 У країні йде війна і такими заходами показуємо, що ми незламні, що продовжуємо навчатися, що життя школярів має бути цікавим, що воно повинно бути насиченим.



8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, метою якого є гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму.  Учні 5 класу виготовили символи вдячності – маки.


З 06 по 10 травня тривав тиждень БЖД на тему: «Правила для пішоходів шануватимуть люди – скрізь тоді порядок буде!».  Учні 5 класу брали участь у різноманітних заходах (фоточеленджах, конкурсі малюнків, вікторині та ін..), спрямованих на закріплення знань про правила дорожнього руху.




П’ятикласники взяли участь у Національній руханці «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки (16. 05.). Учні отримали відзнаку та почесні грамоти від української федерації «Спорт заради розвитку» - організаторів заходу. Пізніше - відзнаку про встановлення Національного рекорду.



Учні 5 класу взяли участь у Святі останнього дзвінка: спочатку - тематичній  лінійці. Потім на годині спілкування отримали нагороди - зірочки за активну участь у навчально-виховній роботі. Ще виготовили смачну поробку у вигляді дзвіночка. Не забули поговорити і про безпеку влітку.



В рамках заходів до Дня захисту дітей виготовили оригінальні рамки для фотографій, проявивши творчість та креативність.


Гарно попрацювали! Молодці! 

Немає коментарів:

Дописати коментар